De 3 grote voordelen van wimperextensions

make up

Als fashionista kun je er niet meer om heen: wimperextensions. Als paddenstoelen schieten de schoonheidssalons uit de grond. En dat worden er de komende jaren alleen maar meer. Dit is namelijk een beautytrend, die niet snel van het toneel zal verdwijnen. Niet zo vreemd, want het kent ontzettend veel voordelen. Wil je weten welke dit zijn? In deze blog vertellen onze specialisten je er meer over. Lees snel verder!

Tip: wil je leren hoe je zelf extensies aan kunt brengen? Volg dan de professionele cursus wimperextensions van Perfect Eyelash!

Voordeel 1 – minder make-up

Welke vrouw herkent het niet? Voordat je jezelf aan de buitenwereld durft te vertonen, heb je er alweer enkele vlieguren opzitten. Ontbijten. Douchen. Make-uproutine. En dan moet de dag nog beginnen. Stiekem zouden wij die tijd veel efficiƫnter willen besteden. Gelukkig kan dat. Door wimperextenions te laten plaatsen verkort je jouw dagelijkse routine namelijk aanzienlijk. Het aanbrengen van mascara is namelijk niet meer nodig. En je weet wat dat betekent: langer in bed blijven liggen. Heerlijk!

Voordeel 2 – altijd prachtig

Er altijd mooi uitzien en er niets voor hoeven doen. Dat is bijna te mooi om waard te zijn. Wimperextensions bewijzen echter het tegendeel. Nou ja, op een periodiek bezoek aan jouw vaste schoonheidssalon na, heb je er geen omkijken meer naar. Jouw oogopslag is altijd prachtig. Op ieder moment van de dag. Dus ook wanneer je net uit bed stapt. Dus laat dat vergeten pakketje maar komen! Een goedverzorgde look: daar heb je toch alles voor over?

Voordeel 3 – een natuurlijk uiterlijk

Wie nog nooit een schoonheidssalon heeft bezocht, kan wel eens twijfels hebben over het laten aanbrengen van wimperextensions. Want, zo vraagt hij of zij zich af: ziet deze vorm van permanente make-up er niet onnatuurlijk uit? Of dit zo is, is afhankelijk van de variant die je uitkiest. Sommige vormen van wimperextensions vallen inderdaad erg op. Maar in de meeste gevallen valt dit ontzettend mee. Over natuurlijk gesproken!

Minder make-up. Altijd een mooie oogopslag. Een natuurlijk aanzicht. De voordelen van wimperextensions verkopen zich zo goed als zelf! Overweeg jij ze bij jou te laten plaatsen? Kies dan altijd voor een erkende schoonheidsspecialist. Zo weet je zeker dat je er binnen no time prachtig uit gaat zien.