De benodigdheden voor een geslaagd tuinfeest!

In de aankomende zomermaanden is het voor velen lastig om nog op vakantie te gaan, dus moeten we het vakantiegevoel maar naar ons eigen land gaan halen! Door de maatregelen kunnen we maar beperkt vliegen, terwijl het voor sommige mensen ook nog te risicovol is om naar het buitenland te gaan.

Echter mogen we wel al weer mensen gaan uitnodigen thuis, indien er ten alle tijden 1,5 meter afstand bewaard kan worden. Zo zijn er verschillende alternatieven mogelijk, om zo toch nog een leuke vakantie te kunnen hebben. In dit blog gaan we het hebben over het geven van een tuinfeestje, hoe pak jij dat aan?

Steek de barbecue aan!

Wellicht dat we niet met heel veel man bij elkaar mogen komen, met een kleinere groep kan het natuurlijk ook zeer gezellig zijn. De elementen van een geslaagd feest zijn over het algemeen gezelligheid, muziek en eventueel een alcoholische versnapering. Echter zorgt een barbecue ook voor veel sfeer tijdens jouw tuinfeest! Wanneer je gezellig met elkaar aan het praten en dansen bent, is het ideaal om tussendoor even een hamburger van de barbecue te eten bijvoorbeeld.

Steek de barbecue daarom gezellig aan en zorg voor wat fingerfood! Iedereen kan zo gemakkelijk eten en zo hoef je ook niet hele tafels te dekken. Zorg voor een tafel waar iedereen iets lekkers kan pakken en het eten op het feest is geregeld!

Kratten bier, of toch maar een biertap?

We hadden het net al even genoemd, de alcoholische versnaperingen. Bij een tuinfeestje is er altijd wel wat van te vinden, maar hoe pak je dit nu aan? Je zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om meerdere kratten bier in te slaan, maar kun je ook kiezen voor een biertap

Met een biertap zul je altijd beschikken over een koud biertje met een juiste schuimkraag, die bij flesjes niet te vinden zijn. De biertap beschikt over een droogkoeler en een drukregelaar, zodat je altijd het perfecte biertje kunt tappen!

Bovendien zijn er verschillende soorten biertappen te vinden. Je zou natuurlijk kunnen gaan voor een tap die veel liter bier per uur kan tappen, maar zou je ook kunnen kiezen voor een 2-kraans biertap. Hei is maar net wat jij belangrijk vindt aan de kwaliteit van het pils!

Zorg voor muziek en gezelligheid! 

Nu je beschikt over het eten en de alcoholische versnaperingen voor het tuinfeest, kan het feest bijna beginnen. Zorg nog voor een afspeellijst met favoriete muziek, zorg dat je alles in huis hebt en dan is het alleen nog meer de taak aan het weer om de zon te bieden.

Veel plezier en denk aan de maatregelen!