De ideale BBQ om deze zomer een thuisvakantie te houden

Het corona virus gooit voor veel mensen een hoop roet in het eten. Naast ontslagen, minder omzet of faillissementen is het ook nog maar de vraag of je op vakantie mag. Als het mag is het ook nog maar de vraag of dat dan ook wel verstandig is. Vier je vakantie thuis met 1 van deze luxe BBQ’s. 

Green Egg

Eén van de bekendere luxe bbq’s, de Green Egg. Deze groen gekleurde ei, zoals de naam al deed vermoeden, is uniek door zijn vorm en materiaal. Doordat de basis van deze barbecue diep ligt kan je vlees lang en uitgebreid laten garen. Een stuk makkelijker dan bij een huis tuin en keuken barbecue. Daarnaast is de Green Egg op basis van keramiek gemaakt. Dit zorgt voor een constante warmte en maakt hem ook nog eens enorm sterk. Hij wordt geadverteerd met een levenslang gebruik.

Ofyr

Wellicht niet een merk dat bij iedereen bekendheid geniet. Het is een BBQ merk dat zich volledig op het hogere segment richt. Ze verkopen allerlei soorten barbecues, voornamelijk de zogenaamde BBQ-vuurschalen. Dit zijn vaak cortenstalen producten waarbij midden in een schaal een open vuur is waarbij een bak ring daar omheen zorgt voor het bakken van de stukken vlees. De prijzen van de Ofyr producten liggen wel erg hoog.

Jongens van Staal

Jongens van staal is een merk dat sinds kort bestaat. Ze verkopen producten op basis van cortenstaal. Een staalsoort die roest maar niet in sterkte afneemt. Een belangrijk product wat ze verkopen is de BBQ vuurschaal. Hij lijkt erg op de producten van Ofy maar is toch op veel punten anders. Zo wordt hij geleverd met standaard houtopslag in de sokkel en is de prijs veel schappelijker.

Zo, hier heb je drie barbecues die een prima toevoeging zijn om jouw vakantie thuis door te brengen. Welke BBQ heeft jouw voorkeur?