1 december 2021

De voordelen van een auto huren

2 min read

Wanneer je een ondernemer bent, en een auto wilt huren voor je personeel kan dit vele voordelen met zich meebrengen. Als je vele werknemers onder je hebt die vele kilometers moeten rijden voor het werk, kun je hen een lease-auto geven. Je kunt dan afspreken dat ze hierin ook privé mogen rijden. Woon je in Den Haag? Dan kun je gebruik maken van een auto huren Den Haag. Voor personeel dat niet dagelijks hoeft te rijden kun je een aantal auto's huren, die deze personeelsleden voor een periode kunnen reserveren, en weer op tijd moeten inleveren omdat collega's ook recht op deze auto's hebben. Dit scheelt ook veel parkeerplekken, die dan weer gebruikt kunnen worden door de bezoekers. Er zijn vele mogelijkheden bij het leasen van auto's voor zakelijke doeleinden!

Gewoon voor een dag(deel) een auto huren

Maar je kunt ook gewoon voor privédoeleinden een auto huren, bijvoorbeeld voor een dagje. Misschien vind je het zelf te duur een auto aan te schaffen vanwege de wegenbelasting, onderhouds- en hoge benzinekosten. Dan kun je eenvoudig gebruik maken van car sharing! Wil je naar het strand, maar is het te ver op de fiets? Of heb je een belangrijke afspraak bij het ziekenhuis? Op diverse plekken in Nederland staan de leenauto's klaar om in te rijden. Je kunt deze auto's met een speciale app reserveren waarna je naar de auto toe gaat. Met de app open je de deur en de sleutels liggen op je te wachten op het dashboard. Je betaalt voor zo'n auto per 15 minuten. 

Je kunt ook een auto abonnement afsluiten

Wist je dat je ook een auto abonnement kunt afsluiten? Indien je regelmatig in de maand een deelauto nodig hebt, bijvoorbeeld om naar je (vrijwilligers)werk te gaan, of andere afspraken op locatie hebt, is dit een mooie optie. Je betaalt dan tien euro en daarnaast betaal je maar vier euro per uur voor het gebruik van de auto. Reparatie en schade-afhandeling zit hierbij in. Voor een hele dag betaal je 39 euro. Indien je vaker in de maand de deelauto nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je vaak je moeder wilt bezoeken in een verzorgingstehuis of vaak uitstapjes maakt, kun je voor 25 per maand gebruik maken van een uitgebreid abonnement. Je betaalt dan maar drie euro per uur voor een rit en voor een hele dag maar 29 euro. Dit loont ontzettend in vergelijking met de aanschaf van een eigen auto! Online kun je nog veel meer lezen over een auto abonnement dat bij jou past.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *