22 januari 2022

Een ooglidcorrectie in Elst van La Gracia

2 min read
La-Gracia-logo

Naarmate dat je ouder wordt kunnen de oogleden gaan hangen waardoor er wallen ontstaan. Een hangend ooglid kan erg vervelend zijn omdat het bijvoorbeeld in de weg zit of omdat het een vermoeide uitstraling geeft. Hier is een ooglidcorrectie Elst de ideale oplossing voor. 

Een ooglidcorrectie Elst bij La Gracia 

Bij La Gracia voeren ze ooglidcorrecties uit met Dermo Plasma. Het is dus geen chirurgische ingreep waar de meeste aan denken. Een Dermo Plasma ingreep is een stuk minder ingrijpend dan een chirurgische ingreep en het is toch erg effectief. Deze techniek is gebaseerd op lange golf radiofrequentie. De radiogolven zorgen ervoor dat de huidvezels samentrekken, wat vervolgens een liftend effect zal geven. Aan een Dermo plasma behandeling zitten geen risico’s verbonden en de herstelperiode is een stuk korter. het is tevens ook een stuk voordeliger en sneller uit te voeren. 

beauty-salon

Een kennismakingsgesprek met een experts 

Wanneer je besluit om een ooglidcorrectie Elst te ondergaan bij al Gracia zal er vooraf eerst een gesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zullen de wensen van de klant uitgebreid worden besproken om zo het gewenste resultaat te krijgen. Tijdens dit gesprek wordt er ook precies uitgelegd hoe de schoonheidssalon te werk zal gaan en geven ze persoonlijk advies over de nazorg. Wil jij jouw oogleden nu ook graag omhoog liften zodat ze niet meer hangen en je er gezonder en verzorgde uitziet. Dan ben je voor en ooglidcorrectie bij La Gracia absoluut aan het juiste adres als je op zoek bent naar een schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht belangrijk is.