22 januari 2022

Een PDO draadjeslift: ideale optie voor mensen die een facelift wensen

2 min read
pdo draadjeslift

Wanneer je vanwege een volgens jou niet fraaie huidveroudering in het gezicht en/of in de hals overweegt om een facelift te nemen, dan zou een PDO draadjeslift wel eens de oplossing bij uitstek kunnen betekenen voor jou. Een van de grootste voordelen van een dergelijke draadjeslift is dat je hier niet voor onder narcose hoeft. In feite is dit namelijk geen operatieve dan wel chirurgische ingreep. De hersteltijd na een draadjeslift is dan ook relatief kort en ook de kans op pijn en ontstekingen na de ingreep zijn beduidend kleiner dan bij een ‘ouderwetse’ facelift. Heb je interesse om daadwerkelijk zo’n PDO draadjeslift te laten uitvoeren? Lees dan in het restant van dit artikel wat je hier zeker over moet weten.

Hoe gaat een PDO draadjeslift eigenlijk in z’n werk?

Voordat de draadjeslift begint zal je mogelijk plaatselijk verdoofd worden. In overleg is vooraf natuurlijk al besloten of deze verdoving nodig of gewenst is. Na het eventueel aanbrengen van de verdoving worden de hechtdraden (die oplosbaar zijn) in de diepere weefsels van de huid geplaatst. Je lichaam zal rond die draden dan vanuit zichzelf nieuw bindweefsel aanmaken. De huid wordt daardoor weer steviger en gaat strakker (en dus ook wat jonger) ogen. 

pdo draadjeslift

Wat je moet weten over de zichtbaarheid van een draadjeslift

Zoals je van een ingreep mag verwachten die je laat doen uit schoonheidsoverwegingen zie je de definitieve resultaten van een draadjeslift niet meteen na de ingreep. Wel zie je de resultaten van een draadjeslift meestal sneller dan bij een andere manier om een facelift vorm te geven. Sommige draden veroorzaken zelfs al nagenoeg meteen een liftend effect. De resultaten van de lift houden vervolgens ongeveer een jaar aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *