1 december 2021

Elektrische massagetafels

2 min read
elektrische massagetafels

Gemasseerd worden op  elektrische massagetafels? Hoe gaaf klinkt dat. Een tafel die elektrisch kan worden bestuurd. Massages zijn tenslotte enorm ontspannend en fijn voor het lichaam. Er bestaan zoveel verschillende massagetechnieken die voor iedereen geschikt zijn. Wil je echt ontspannen? Dan kan je voor acupunctuur kiezen. Dit is een techniek waar ze naalden in je been drukken of andere delen in je lichaam. Dit doen ze secuur en hierdoor zou de druk op je lichaam minder worden. Ook helpt dit bij hoofdpijn. Door te veel stress kan je lichaam anders tot niet functioneren. Hierbij kan je dus de conclusie trekken dat het soms fataal mis kan gaan. Ontspanning tussen de drukke baan en kinderen die je hebt is dan ook noodzakelijk. 

elektrische massagetafels

Soorten

Het leuke aan dit soort massages is dat je altijd wel nieuwe dingen leert. Ontspannen is dus je verstand op nul en er voor gaan. Daarnaast kan je er dus voor kiezen om voor een massage te gaan met cups, deze cups zullen vacuüm zuigen waardoor de doorbloeding van je lichaam beter wordt. De doorbloeding van je lichaam is belangrijk. Dit komt omdat elk deel in je lichaam bloed nodig heeft. Veel andere massages helpen dan ook niet alleen met de ontspanning maar ook met de doorbloeding. 

Los 

Je spieren kunnen soms vast zitten. Deze kan je los laten masseren, na een voetbaltraining kunnen je spieren ook erg vast zitten. Moet je dan een massage? Dit kan maar is uiteraard niet verplicht. Je kan er dan zelf voor kiezen om een warme douche te nemen dit helpt vaak ook. Met elektrische massagetafels kan je ergonomisch werken. Dit houd dus in dat je met een rechte rug kan werken. Door de verschillende hoogtes kan je er dus voor kiezen om hem speciaal op jouw stand te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *