22 januari 2022

EMS training in Arnhem

1 min read
Logo-30PT

Ben je op zoek naar EMS training Arnhem omdat je graag wilt sporten ondanks jouw drukke agenda? Dan ben je bij 30PT absoluut aan het juiste adres. Door middel van EKS training zul je binnen 30 minuten net zo effectief trainen als normaal met een uur. 

30 minuten intensief trainen 

Wil je graag beginnen met een personal training in Arnhem maar het je het simpelweg te druk? Dan is een EMS training Arnhem de ideale oplossing voor het probleem. Je zult met een EMS training namelijk net zo hard in 20 minuten trainingen als normaal in een uur. Of je nu sterker wilt worden, af wilt vallen of simpelweg fitter wilt worden je bent bij 30PT aan het juiste adres. Het thuis ophalen van je sportkleding en andere spullen is niet nodig omdat dit al in de fitnessruimte zal liggen. Hierdoor kleed je jezelf snel om en sta je met 30 minuten weer buiten. 

ems-training

Een kennismakingsgroep met een personal training van 30Pt 

Voordat je van start gaat met de trainingen zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zul je samen met een personal trainer uitgebreid praten over jouw persoonlijke fitness doelen en jouw eetpatroon. Voeding is namelijk van essentieel belang voor het maken van vorderingen. De personal trainer zal vervolgens een voedingsschema opstellen zodat je op een lekkere en vooral verantwoordelijke manier zult gaan werken aan jouw persoonlijke doelen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de  website van 30 PT.