Food fotograaf in Rotterdam e.o.

Wil je jouw product laten stralen? Als food fotograaf (actief in de regio Zuid-Holland) creëer ik foodfotografie waar je je tanden in wilt zetten en waarbij jou product in de hoofdrol staat.

Vanuit mijn tweede onderneming Smaakmakers Media help ik je graag op het gebied van strategisch advies, foodfotografie en receptontwikkeling. Daarnaast is het ook mogelijk om mijn platform De Genietende Foodie in te zetten ter promotie van jouw product. Lees hier meer over mijn statistieken, doelgroep en eerdere klanten.

Bekijk hieronder een impressie van mijn portfolio of neem vrijblijvend contact op via kim@smaakmakers.media voor de mogelijkheden.

PORTFOLIO

Vanuit mijn blog De Genietende Foodie heb ik de afgelopen jaren met veel partijen samengewerkt ter promotie van hun (nieuwe) producten. Dit zijn bedrijven zoals Allerhande, Looye, Délifrance, Hello Fresh, Fonq, Coolblue, Albert Heijn, Celestial Seasonings, Parrano & Love My Salade. Ook reisorganisaties zoals VVV Zuid-Limburg, CherryLab, Check-in PR, Mo Media & Bilderberg zijn klanten van De Genietende Foodie.

In April 2017 heb ik Smaakmakers Media opgericht, wat zich richt op het bieden van strategisch advies, receptontwikkeling en foodfotografie. Smaakmakers Media heeft in het verleden samengewerkt met o.a. Love my Salad, Looye, Délifrance, Rokerij de Zalm, Boonen Bakker & Meisjes van de Wijn.

Bekijk voor een impressie van mijn portfolio onderstaande foto’s, mijn blog of de website van Smaakmakers Media.

CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor een samenwerking op mijn blog
Op deze pagina vind je alles over mijn statistieken, doelgroep en mijn mediakit. Neem contact op via kim@degenietendefoodie.nl voor meer informatie over.

Advies op maat over de inhuur voor food fotografie, receptontwikkeling of strategische advies
Onder het genot van een goede cappuccino (of kop thee) denk ik graag met je mee over jouw vraagstukken. Neem vrijblijvend contact op via kim@smaakmakers.media.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Schrijf hier je bericht:

De Genietende Foodie bewaart jouw digitale koekjes om je ervaring op deze website te kunnen verbeteren. Oké Lees de disclaimer