Houtgestookte pizza’s maken met de Mexicaanse pizza oven van Mexico trade

We denken er vaak aan, een heerlijke warme zomer avond waar we lekker lang buiten kunnen zitten en genieten. En vooral het buiten eten, wat heerlijk is dat toch. Momenteel gaat dat toch iets minder dan wanneer het hartje zomer is. Maar het betekend niet, dat omdat het nu kouder is, dat we ons niet kunnen voorbereiden. Voorbereiden op heerlijke zomeravonden waar we buiten kunnen eten. Dus laten we alvast heerlijk fantaseren over die heerlijke zomer avonden en buiten eten.

Heerlijk buiten eten!

Dat willen we allemaal in de zomer, en heerlijk is dat. De avonden dat we lekker doen bbq'en en genieten met een drnakje in de hand. Dat zijn natuurlijk de avonden waar we naar toe leven en waar we vol van genieten. Een avondje binnen met warme chocomel is natuurlijk ook lekker in de winter. Maar we houden het nu nog even bij de zomer.

Maar een keer wat anders doen dan bbq'en is natuurlijk ook wel eens lekker. Al is een bbq eigenlijk atlijd wel goed. Een pizza is uiteraard ook altijd goed met eten. Dan is een pizza oven handig om te hebben. Wil je het goed uitpakken en dan misschien nog wat extra vlees of groenten grillen op dezelfde oven / grill. Dan is een grill/oven van Mexico trade iets voor jou. Gemaakt om jouw pizza goed te roosteren en te garen en dan kan je ook nog wat extra's erbij grillen zodat je een heerlijk maaltje op tafel kan zetten en serveren.

Maak het geheel helemaal af

En wanneer je een fijne avond met lekkere pizz's, vlees en gegrilde groentes hebt. Dan is het ook lekker om de juiste versnapperingen en drinken te hebben om de avond helemaal af te maken. Denk hierbij aan wat lekker brood met smeersels, en dit brood kan je uiteraard ook nog even grillen op de Mexico trade. Heerlijk warm brood heb je dan. Wat borrelnootjes en snacks maken het natuurlijk ook helemaal af. En maak je het perfect tot in de puntjes, dan is een goede wijn of een lekker verfrissend hoppig biertje iets wat je erbij wilt serveren voor die extra verkoeling. Want de zomerse dagen worden natuurlijk ook steeds warmer. Zet er altijd een lekkere grote kan met water, wat lekker fruit, en een hoop ijsblokjes erin klaar zodat iedereen tussendoor ook een verfrissend glaasje water kan pakken. Zie je dit al helemaal voor je? Dan heb je toch een heerlijke avond?

Geef een reactie