22 januari 2022

Je eigen uniek hoesje

2 min read
Houten iPhone hoesje

Je ziet de in allerlei soorten en kleuren, met diamantjes of een leuke cartoon of tekst erop. Een hoesje voor je IPhone is werkelijk in alle soorten te krijgen, feit is alleen dat je nooit een uniek hoesje hebt en er meerdere mensen met hetzelfde hoesje lopen. Met een houten iPhone hoesje heb je de keuze uit een standaard hoesje, of je laat een hoesje maken die volledig naar eigen inzicht wordt gemaakt. Je kunt er namelijk voor kiezen om een leuke tekst, of een afbeelding of logo erin te laten graveren. Op deze manier heb je niet alleen een prachtig houten hoesje, deze is namelijk volledig uniek ook. 

Houten iPhone hoesje

Duurzaam en prima kwaliteit

Bij een houten hoesje denk je al snel aan een stugge hoes en niet echt een verfijnd materiaal, maar in tegenstelling tot andere houten producten is het houten iPhone hoesje juist tot in het kleinste detail gemaakt. Je kunt namelijk ook kiezen in welke structuur je een houten hoesje wilt hebben, wil je met een kleine nerf of vind je een beetje grover met een grove nerf mooier het is aan jou wat je kiest. Nadat de hoes gereed is gemaakt, wordt deze behandeld met olie en was. Op deze manier heb je een prachtig exemplaar die ook nog eens lekker zacht in de hand ligt. 

Wanneer wordt er geleverd?

Je wilt natuurlijk na het ontwerpen van je houten iPhone hoesje er zo snel mogelijk van genieten en deze aan iedereen laten zien. In de regel worden op maandag de ontwerpen gemaakt en gemaild naar de klanten ter goedkeuring, ga je akkoord met de opzet die we hebben gemaakt dan wordt op dinsdag je ontwerp in de hoes gegraveerd. In de meeste gevallen wordt deze dezelfde dag nog verstuurt, je kunt dan al snel genieten van je eigen prachtige unieke hoesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *