1 december 2021

Kies je favoriete gerecht en laat dit thuisbezorgen door een local

3 min read

Wanneer je door jouw wijk, dorp, straat of stad loopt zijn er altijd wel enkele horecaondernemers te vinden die heerlijke gerechten of lekkernijen verkopen. Maar ken jij alle locals bij jou uit de buurt? Vermoedelijk niet. Tijdens de lockdown ben je wellicht wel achter meer mogelijkheden gekomen. De restaurants en horecagelegenheden moesten alles op alles zetten om hun hoofd figuurlijk boven water te houden. Daardoor ontstonden prachtige initiatieven en ideeën. Er werden steeds meer mogelijkheden gecreëerd om eten af te halen of te laten bezorgen. Zo konden de horecabedrijven toch nog een centje bijverdienen en werd onze lockdown verzacht doordat we toch een soort van uit eten konden in eigen huis. 

Locals kunnen alle steun gebruiken

Gelukkig zijn we de lockdown te boven gekomen en hebben ook veel horecaondernemingen het financieel net weten te redden. Maar er is nog een verschrikkelijke achterstand die nooit meer ingehaald kan worden door deze lokale ondernemers. Ook nu is het nog steeds hard werken om te overleven. In de tijd van corona is om deze reden ikbestelhorecalokaal.nl ontstaan. Wij wilde de buurtgenoten laten weten welke lekkere afhaal en bezorgmaaltijden er in hun buurt verkrijgbaar zijn. Met als doel natuurlijk extra omzet genereren voor deze kleine locals die het zo zwaar hebben. Ook nu we in rustiger vaarwater terecht gekomen zijn en we met z’n allen weer de deur uit mogen blijven we onze steun geven. Ons platform is inmiddels een verzamelplaats geworden van allerlei soorten horeca, van kleine eetcafés tot grote restaurants, van de friettent op de hoek tot de smoothiebar in de stad. Kies je favoriete gerecht en laat thuisbezorgen!

Blijf de horecaondernemingen in jouw buurt steunen en geniet van heerlijke maaltijden

Wanneer jij eten besteld, doe je dat dan altijd bij hetzelfde restaurant of tentje? Of ben je ook wel klaar om een keer iets nieuws te proberen? Kies je favoriete gerecht en laat thuisbezorgen! Via ikbestelhorecalokaal.nl zie je een eenvoudig overzicht van alles wat er in jouw omgeving verkrijgbaar is, van biologisch eten, tot mix grill, van hollandse stamppot tot heerlijk Brazilian food, je kunt het zo gek niet bedenken. Verandering van spijs doet eten zegt men wel eens, waarom kies je dan niet eens iets heel anders dan wat je normaal eet. Wellicht leer je nieuwe smaken kennen en ook gelijk die fantastische tot nu toe onbekende local.

Ikbestelhorecalokaal.nl is een initatief om de locale ondernemer te steunen

Via ik bestelhorecalokaal.nl zie je een overzicht van alle lokale horecabedrijven in jouw omgeving. Dit betekent niet dat je via deze website ook direct eten kunt bestellen. De links in de advertenties op deze websites verwijzen naar de eigen website van de ondernemers. Wanneer je hierop klikt surf je dus naar de website van de lokale ondernemer van jouw keus. Daar doe jij jouw bestelling zonder tussenkomst van ikbestelhorecalokaal.nl. Op deze manier krijgt de website van de horeca ondernemer meer bezoekers en heeft de local er een klant bij. Ikbestelhorecalokaal.nl is dus een verzamelpagina met als doel het steunen van de o zo belangrijke locals in onze omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *