Kies ook voor het vitaliteitsprogramma voor bedrijven

vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Behoefte aan meer vitaliteit op de werkvloer? Hier hebben ze bij Total Health Academy goed over na gedacht en een vitaliteitsprogramma voor bedrijven speciaal samengesteld. Meer vitaliteit op de werkvloer zorgt namelijk voor meer vitaliteit voor de medewerkers.

Door dit programma te volgen voorkom je burn-outs, rugklachten en virussen. Een gezonde leefstijl en een totaalaanpak zijn belangrijk om vitaler te worden, je weerstand te verhogen en je meer energiek te voelen. Alles staat in het teken van gezonde voeding, effectief bewegen en mentale rust. Iboya Training biedt het beste vitaliteitsprogramma voor bedrijven op het moment. Naast het feit dat het programma alle drie de pilaren aanpakt. Pakt het zelfs de diepere onderliggende oorzaken aan die het lichaam uit balans brengen. 

vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Ze zijn een uniek gezondheidsplatform

De mensen van Iboya Total Health Academy weten dat het gaat om de totaalaanpak. De website is beladen met handige uitlegvideo’s over verschillende onderwerpen zoals hoe jij stap voor stap jouw voedingspatroon optimaliseert.

Iboya Training gaat echter naar een nog hoger niveau dankzij de verschillende tutorials over hoe jij jouw darmen optimaliseert, hormonen weer in balans brengt en je lever ondersteunt. Weet ook dat rust en mentale gezondheid uiterst belangrijk is en vaak wordt onderschat. Met speciale meditatievideo’s, gefilmd in Thailand (!), legt Iboya jou uit hoe je een zitmeditatie uitvoert. Deze oefeningen zijn goed voor je mentale rust en om helpen je om meer energie op te wekken. Deze krachtige visualisatieoefening helpt om je doelen te kunnen bereiken en om een gelukkig leven te lijden. Er zijn ook vele andere soorten meditatievideo’s zoals loopmeditatie en ademhalingsoefeningen beschikbaar.