Koop een vibrerend eitje om je partner te verrassen

vibrerend eitje

Wil jij je partner een keer echt verrassen? Denk je dat het goed zou zijn voor jullie seksleven om eens wat meer te experimenteren? Of misschien zijn jullie twee sowieso wel van de avonturen in de slaapkamer? Welke situatie dan ook van toepassing is: een vibrerend eitje is een leuke manier om haar te verrassen.

Wat is een vibrerend eitje?

Een vibrerend ei is in essentie gewoon een seksspeeltje. Het is in eerste instantie bedoeld voor de vrouw maar ook mannen kunnen er plezier aan beleven. Het is een eivormig balletje van kunststof dat je in kunt brengen in de vagina. Vervolgens kun je met een afstandsbediening zorgen dat het eitje gaat trillen. Die trillingen zijn voor veel vrouwen prettig om te ervaren en brengen ze sneller naar de climax. Mannen kunnen het ook inbrengen in de anus. Daar zit de G-spot voor mannen. Zij kunnen er dus ook plezier aan beleven.

vibrerend eitje

In de slaapkamer of erbuiten

Je kunt het eitje uiteraard gebruiken als voorspel. Jij en je partner kunnen elkaar verwennen met het seksspeeltje voor jullie tot het echte werk overgaan. Maar ook buiten de slaapkamer kun je er lol aan beleven. Je kunt het eitje namelijk ook inbrengen en vervolgens buiten de deur iets gaan doen. Zo kan je haar verwennen op afstand als jullie samen op pad zijn of op een feestje.

vibrerend eitje

Veilig spelen

Probeer het ei eens voorzichtig uit voor je het meteen buiten de deur gebruikt. Ook als je het voor het eerst inbrengt kan het fijn zijn om een beetje glijmiddel te gebruiken. Laat je vooral ook verwennen door je partner.