Ledikant te klein geworden van je kind?

Kinderbed

Er komt een moment dat je zoon of dochter te groot wordt om in een kinderledikantje te slapen. Een kinderbed is een volgend bed waar je kind weer jaren mee vooruit kan, maar dit is een hele stap. Waar je kind voorheen gewend was dat het bescherming had tegen vallen met spijlen bijvoorbeeld is dit met een groter bed niet meer zo. Wel zitten er op de kinderbedden een valbescherming, om toch je kind te beschermen tegen eventueel de kans dat hij of zij uit bed valt. De kinderbedden van Perfecthomeshop doe je jaren mee, zelfs al is je kind een tiener.

Kinderbed

Veilig in gebruik

Het kinderbed voldoet aan alle strenge eisen die de EU heeft opgelegd voor het vervaardigen van kinderbedden. Voor de stevigheid is er gebruik gemaakt van massief hout, hierdoor weet je zeker dat het bed in een stevige uitvoering is vervaardigd. Om je kind niet bloot te kunnen laten stellen aan chemische verf is er gebruik gemaakt van verf op waterbasis. Alle hoeken zijn afgerond om te voorkomen dat bij een val je kind zich ernstig verwond. Alle bedden in welke uitvoering dan ook voldoen aan de strenge veiligheidseisen die de TÜV heeft opgelegd.

Kinderbed

Eenvoudig te monteren

Wanneer je het kinderbed in elkaar wilt zetten verwacht je een goede handleiding die niets te wensen over laat. Bij ieder bed van Perfecthomeshop wordt een duidelijke handleiding bijgeleverd. Ook wordt er gedacht aan andere materialen en schroeven, het eindresultaat is een stevig en veilig bed voor je zoon of dochter waar hij of zij in kan slapen. Het bed is ook uitgevoerd met een lade aan de onderzijden om speelgoed of schoolspullen in op te bergen, dit scheelt ook weer in kastruimte. Dan kun je bijvoorbeeld een leuk bureau neerzetten waar je kind aan kan zitten om huiswerk te maken.

Geef een reactie