Lekker eten in Nijmegen: ontdek jouw favoriete keuken

Nijmegen is een hele mooie stad. Of je hier nu woont of een dagje de stad komt bezichtigen: je zult het heerlijk vinden om in deze stad uit eten te gaan. Lekker eten in Nijmegen kan in veel verschillende restaurants. In dit artikel gaan wij het hebben over de beste keukens in Nijmegen, zodat jij je favoriete keuken in deze stad kunt ontdekken.

Arabisch

De Arabische keuken neemt steeds meer toe in populariteit. Het is heerlijk om in een Arabisch restaurant in Nijmegen te genieten van een lekkere tajine en je diner af te sluiten met zoete baklava. Het bijzondere aan de Arabische keuken is dat hier vaak met vruchten wordt gekookt. De vruchten maken het gerecht nog lekkerder en zorgen voor een ware smaakexplosie.

Italiaans

Je hebt vast wel een Italiaans gegeten. Dat kan eigenlijk niet missen. De heerlijke pizza’s en pasta’s behoren inmiddels bijna helemaal thuis in onze cultuur. Op elke hoek van de straat vind je in Nijmegen dan ook wel een Italiaan. Misschien niets nieuws, maar het is toch lekker om weer eens een pasta of pizza te eten?

Frans

De Franse keuken zien we ook nog terug in veel restaurants in Nijmegen. Probeer hier maar eens een lekkere ratatouille of een Franse biefstuk. Zeker weten dat je hiervan gaat smullen! 

Chinees

De Chinese keuken is niet voor niets enorm populair geworden. Het zijn heerlijke gerechten en de meeste gerechten zijn aan de zoete kant. Je kunt verschillende gerechten gemakkelijk met elkaar combineren en samen eten met wat rijst of pasta. Ga je in een Chinees restaurant eten in Nijmegen? Kies dan zeker voor een rijstwafel, zodat je echt van alles een klein beetje kunt proeven!