22 januari 2022

Lenen als je geen centen achter de hand hebt

2 min read
direct geld lenen

Direct geld lenen kan via internet via een kredietverstrekker waarbij je snel een aanvraag doet. Denk aan een dipje in je saldo. Je kunt hiervoor elk kleiner bedrag tot 1000 euro snel lenen, welke binnen 24 uur op je rekening staat. Hiervoor hoef je geen papieren te overleggen en de aanvraag is zo gepiept. Ook kun je direct geld lenen als je een persoonlijk of doorlopend krediet wilt. De aanvraag is snel en kan binnen enkele uren en soms minuten al zijn goedgekeurd.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is voor allerlei uitgaven en heeft een onbeperkte manier van opnemen en aflossen. Elk bedrag dat je weer terug betaald kun je ook direct weer opnemen. Voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening wordt gekeken of je een goed betaal verleden hebt. De draagkracht maar ook je betaalgedrag worden snel gecheckt. Je weet dit vaak binnen enkele minuten bij een online aanvraag. Je mag geen A notering bij het BKR hebben staan. Heb je een positieve BKR? Dan is het meestal geen probleem om nog een lening af te sluiten. Een vorm van een doorlopend krediet is een betaalkaart zoals een creditcard. Met een creditcard kun je direct geld opnemen zonder saldo. Je betaald de opnames later weer terug. De rente is wisselend.

direct geld lenen

Persoonlijke lening

Dit is een lening waar een vaste looptijd aan vast zit. De looptijd kan enkele maanden tot jaren zijn. Je lost boetevrij snel af. Je kunt aan de hand van jouw gekozen looptijd het bedrag kiezen wat je maandelijks terugbetaald aan de kredietmaatschappij. Persoonlijke leningen zijn even snel aan te vragen via internet als een doorlopend krediet. Een persoonlijke lening is ideaal als het niet lukt om te sparen. Je leent makkelijk 5000-75.000 euro. Denk aan geld voor een renovatie, eigen bedrijf, investering, nieuwe auto, nieuw interieur of vakantie. Het voordeel is dat je tegen een stabiele rente aflost en een vaste looptijd hebt. Je weet zo waar je aan toe bent. Ook kun je geheel boetevrij ineens af lossen als je wel geld hebt. Zo ben je flexibel en zit je niet vast aan je maandelijkse aflossing. Ook een financiering zoals een computer op afbetaling is een persoonlijke lening. In plaats van geld op je rekening krijg je het product direct mee met een dichte beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *