22 januari 2022

Leren jassen hebben meerdere voordelen, ook voor vrouwen

2 min read
vrouw

Leren dames jassen zijn vaak wat duurder dan damesjassen van een ‘ander soort materiaal’. Daar staat tegenover dat een leren dames jas jaren mee gaat. Een leren jas beschermt tegen kou én wind. Vrouwen die graag met de mode meegaan zouden een leren dames jas in hun kledingkast moeten hebben. Wanneer je graag een ‘echt leren’ jas wilt kies dan niet voor imitatieleer. Wanneer je voor imitatie leer gaat krijg je zeker spijt omdat imitatieleer sneller kapot gaat en kan verkleuren. Een imitatieleren jas heeft absoluut niet de kwaliteit van een echt leren jas waardoor zo’n jasje ook lang niet zo lang meegaat als een leren jas. Je kunt beter wat langer sparen voor een echt leren dames jas. Investeer in een mooie echt leren jas en van deze aankoop krijg je absoluut geen spijt.

Een leren jas voor Dames

Een leren jas voor Dames jas is een must have voor alle dames die modebewust zijn. Dat komt omdat een leren dames jas;

  • Bijna het hele jaar door te dragen is
  • Je outfit net dat beetje extra’s geeft
  • Makkelijk te combineren is met bijna elke outfit

Leren jassen voor dames zijn in veel modellen en stijlen verkrijgbaar zoals stoer, sexy, chique of vrouwelijk. Zo kun je een keuze maken uit pilotenjacks, bomberjacks, bikerjacks, korte- of lange jassen of parka’ in vele kleuren en modellen. Zoek die leren jas die het beste bij jouw stijl past. Als je vooraf weet hoe je een leren jas kunt combineren met accessoires kun je die favoriete jas vaker aan. Zo kan een donker (getailleerd) bikerjack eventueel versierd met studs zorgen voor een stoere look. Bij dit jack kun je zowel jeans met gympen als een chic jurkje met hakjes dragen.

Controleer het leer van je jas én pas je jas

Zoals gezegd kun je beter wat meer geld uitgeven aan een echt leren dames jas dan aan een imitatie leren jas. Ook al zien de imitatieleren jassen en jasjes er mooi uit, binnen de kortst mogelijke tijd verschijnen er slijtplekken en zien ze er minder mooi uit. Een echt leren jas gaat jaren langer mee! Controleer daarom altijd wat er op het label staat of ga naar een vertrouwd adres voor echt leren jassen. Pas ook altijd je ‘echt’ leren jas. Een leren jas kan zwaar aanvoelen en daarom is pasvorm belangrijk. Zorg ervoor dat je de jas in de winter kunt dragen met een dikke trui eronder. De schouders van een leren jas moeten niet overhangen omdat de jas anders nog zwaarder gaat aanvoelen. Een goede pasvorm zorgt voor jaren draagplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *