Lig jij telkens wakker? Arm schaap!

Dan ben je vast helemaal uitgeteld. Oké, ‘t is nu wel gedaan met die slechte woordgrappen. Tijd om de koe bij de hoorns te vatten!

Hoe dan ook, een gebrekkige nachtrust hoeft natuurlijk niet de reden te zijn dat je een nieuw bed nodig hebt. Het kan er ook mee te maken hebben dat je bent verhuisd of dat je een nieuwe logeerplek wilt inrichten. Misschien wil je wel meer ruimte maken voor logees of welke slaapkamer dan ook anders indelen. Het is altijd aan te raden om slim om te gaan met je volledige oppervlak.

Daarom hebben we een lijstje gemaakt met suggesties voor de vele verschillende soorten bedden waar je uit kunt kiezen. Doe er je voordeel mee en zoek het ledikant uit waar je comfortabel op ligt en dat perfect bij de rest van je interieur past!

Hoogslaper

Oké, mensen die te jong en te oud zijn zullen moeite hebben met klimmen. Maar daar houden alle nadelen van een hoogslaper wel mee op! Onder je bed heb je namelijk een heleboel opbergruimte, die je ook kunt omtoveren tot zithoek. Je kunt dat herwonnen stuk oppervlakte waar dan ook maar voor gebruiken. Misschien wil je er wel een comfortabele slaapbank onder zetten!

Twijfelaar

Veel ruimte in je eentje of lekker knus met z’n tweeën? In beide gevallen is een twijfelaar kopen een voor de hand liggende keuze. En er kleeft nog een extra voordeel aan vast; dit bed neemt namelijk aanzienlijk minder ruimte in beslag dan een tweepersoons. Scheelt weer!

Slaapbank

Hoe multifunctioneel wil je het hebben? Je gaat er lekker op zitten om televisie te kijken. Lekker languit nog wel met zo’n langwerpige voetenbank. Wat ook betekent dat je erop kunt slapen! Ja, vind je ‘t egk dat ze zo’n meubel een slaapbank hebben genoemd? Die neemt alleen maar die extra ruimte in beslag wanneer je ‘m uitklapt. Handig toch?