Makkelijke tomatensoep

Deze klassieke tomatensoep is rijk aan fluweelachtige textuur. Het is gemakkelijk te maken met tomaten in blik en perfect geschikt om al je gegrilde kaas behoeften in te dompelen. Beter dan een blikje Unox en net zo makkelijk!

Tomatensoep en gegrilde kaas sandwiches zijn het beste wanneer het weer wat frisser wordt, de ochtenden zijn vochtig en de dagen zijn kort. De eenvoud van de soep versterkt alleen zijn rol als tinctuur op een koude herfstavond. De fluweelachtige textuur is een gewaad van warmte.

HOE MAAK JE ZELFGEMAAKTE TOMATENSOEP

Of je nu je eigen tomaten hebt ingeblikt of in de winkel hebt gekocht, deze soep komt samen in ongeveer 20 minuten met tomaten in blik en tomatensaus, zout, peper en natuurlijk boter.

Een ui in blokjes gooien; voeg een beetje knoflook, en laat het sudderen! Ik gebruik een staafmixer blender om het te pureren, maar als je er geen hebt, maak je geen zorgen. Je kan ook gebruik maken van een aanrecht blender, of doe geen moeite en meng alles door elkaar.

Dit recept is net zo eenvoudig als het dumpen van soep uit een blikje, maar maakt meer porties en smaakt veel beter.

MANIEREN OM DEZE SOEP AAN TE PASSEN

Om romige tomatensoep te maken, voeg je gewoon zware room toe.Als je wilt dat het romig, maar zonder de crème, pureer een aantal ingeblikte cannellini bonen en voeg ze toe. Laat de soep sudderen met een paar takjes tijm. Roer in plakjes gesneden verse basilicum net voor het serveren. Wil je zuivelvrij zijn? Vervang de boter door olijfolie. Voeg wat gekookte kaas tortellini. Wil je meer textuur? Doe geen moeite om te mengen.

Haal al je apparatuur voor deze geweldige tomatensoep voordelig bij De beste, hier kan je de beste staafmixer vinden, maar ook de beste blender! En het aanbod is ook nog eens gevarieerd. Ga daarom snel naar debeste.com.

Geef een reactie