1 december 2021

Mobiele espressobar op locatie

2 min read

Ga jij een evenement organiseren en wil je een espressobar op locatie? Dat kan. Je neemt gewoon contact op met Coffee on Wheels. Een espressobar op locatie inhuren is ideaal. Je hoeft je zelf namelijk niet meer druk te maken om de koffie op je evenement. Dat is in ieder geval één zorg minder. Een espressobar van Coffee on Wheels ziet er daarnaast ook nog leuk uit. Een authentieke, witte espressobar zal verschijnen op locatie. Vanuit daar wordt de koffie geserveerd. En dat wordt ook nog eens gedaan door een barista die verstand van zaken heeft.

Kwaliteit koffie

Een barista van de espressobar op locatie kan alle soorten koffie zetten. De barista heeft kennis van koffie, waaronder het brandingsproces. Zo kunnen ze jou en je gasten ook nog wat meer vertellen over de koffie. Ze weten precies hoe de koffies gezet moeten worden, want een espresso is nu eenmaal heel wat anders dan een latte. Er wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit koffiebonen. Dat draagt natuurlijk ook bij aan de goede smaak van de koffie. Maar de kwaliteit van de koffie en de expertise van de barista zorgen samen voor goede koffie.

Daarom een espressobar

Daarom wil je een espressobar op locatie. Er is kwaliteit van koffie, een leuke look van de espressobar en natuurlijk vakkundige barista’s. Voor een kleiner gezelschap is een mobiele espressobar met één barista al voldoende. Lijkt dit je wel wat? Neem dan contact op met Coffee on Wheels. Dan weet je wat je kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn voor een espressobar op locatie voor jouw evenement. Dit kan zakelijk, informeel, groot, klein, buiten of binnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *