1 december 2021

Online kleding kopen voor je kind(eren)

2 min read

A family are sat at a lake on a nice summers day. The children are running ahead while parents look on.

Tegenwoordig leven we in een hele snelle wereld en rennen we van hot naar her. In het weekend moet je vaak je kinderen naar sport of muziekles brengen en weer ophalen en ben je weer de hele dag bezig. Wanneer heb je dan eens een keer tijd om kleding voor je kinderen te kopen. Elk seizoen hebben ze wel weer wat anders nodig omdat ze er uit zijn gegroeid. Als de kinderen niet bezig zijn met school, vrienden en sport wanneer moet je dan kleding met ze gaan kopen. Gelukkig is er tegenwoordig online shoppen. Tijdens de lockdown zijn heel veel webwinkels bijgekomen. Enkele webwinkels met merkkleding voor kinderen hebben ook een fysieke kindermerkkleding winkel. Wanneer je toch een schaars moment hebt om te shoppen kan je daar naar toe gaan. 

Wat trekken de kids aan deze zomer

Zoals vorig jaar zie je deze zomer de dierenprint terugkomen in het straatbeeld. De bloemenprint en schilderachtige jungle dessing kom je tegen op meidenkleding. Om de zomerse streepjes en Tie-die kan je dit seizoen niet omheen. De kleuren zijn wat zachter geworden en kom je aardse tinten zoals camel brown, lila/purple en summer green veel tegen. Bij de jongens kleding zie je allerlei soorten printjes zolang het maar opvalt en met een dierlijk thema. In schoenen en rug tassen  is dit ook in terug te vinden. 

Ook de baby’s willen meedoen met trends

Net zoals bij kinderen kan je babykleding newborn online kopen. Ook bij baby’s zie je trends bij babykamers en kleding. De jungle thema is nu helemaal de trend. Welk kind houdt er nou niet van dieren. Ben je het thema zat en heb je geen grote muurschilderingen op je muur aangebracht, dan is er met kleine aanpassingen of accessoires de kamer zo anders ingericht en heb je een ander thema. Ben je niet van het drukke dan kan je kiezen voor natuurlijke elementen in de kamer. De aardse tinten die je nu veel ziet breng rust en een fris gevoel met zich mee. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *