Personal training Den Bosch

Een personal training Den Bosch heeft ervoor gezorgd dat ik weer een zeer goede conditie heb. Vroeger kon ik niet normaal een stukje lopen zonder hierbij enorm te gaan hijgen. Tegenwoordig kan ik uren rondwandelen zonder dat ik hier problemen van ondervind. Maar ik heb deze conditie niet zomaar gekregen, daarvoor heb ik heel wat moeten trainen. Zonder een persoonlijke trainer was mij dit nooit gelukt, omdat ik een ster ben in opgeven. Opgeven is iets waar je bij deze trainer beslist niet moet aankomen. Want wanneer ik een keer niet kon komen, kon ik de keer daarop dubbel zo hard aan de bak.

Zeer leuke personal training in Den Bosch

Voordat ik mij heb ingeschreven leek het verstandig om eerst deel te gaan nemen aan een proefles. Vaak genoeg ben ik naar een sportschool geweest en zat ik aan een abonnement vast. Erg jammer, want ik moest hiervoor wel betalen. Daarom heb ik mij eerst ingeschreven bij deze sportschool, TRAINSTATION 073, voor een proefles. Online kan je hiervoor een inschrijfformulier vinden en deze heb ik dan ook ingevuld.

De proefles was geweldig en hierom wist ik zeker dat ik hier wilde sporten. Om nog meer een stok achter de deur te hebben kreeg ik een personal trainer aangewezen. Deze heeft mij bijzonder goed begeleid en heeft ervoor gezorgd dat ik bleef sporten.

Leuke sportschool en trainers

Minstens twee keer per week ben ik bij TRAINSTATION 073 te vinden. Vroeger was ik allerlei smoesjes aan het verzinnen om maar niet te hoeven trainen. Tegenwoordig verzin ik smoesjes om maar niet naar iets anders te hoeven gaan dan naar de sportschool.

Ben jij ook op zoek naar een plek waar je heerlijk kan trainen, kom dan hier een keer heen. In een ongedwongen sfeer, met een zeer goede begeleiding heerlijk sportief bezig kunnen zijn.