Samen slapen op een kamer

4 persoons bed

Kinderen vinden het geweldig om samen te slapen op een kamer, nadeel is alleen dat je niet altijd meerdere aparte bedden neer kunt zetten vanwege de beperkte ruimte in de kamer. Met een 4 persoons bed van perfecthomeshop.eu ben je direct van dit probleem af. Deze unieke stapelbedden zijn geschikt voor ieder kind, vervaardigd van de beste materialen en worden geleverd inclusief lattenbodems en matrassen. Op deze manier kunnen meerdere kinderen op een veilige en comfortabel bed lekker slapen. 

Design stapelbed

Niet alleen meer ruimte om te slapen 

Met een 4 persoons bed heb je niet alleen veel ruimte om te slapen, maar ook opbergruimte om speelgoed of andere spulletjes op te bergen. De lades aan de onderkant zorgen ervoor dat je geen extra kasten in de kamer neer hoeft te zetten. Dit scheelt niet alleen ruimte, je kinderen hebben nu ook een grotere plek om lekker te spelen met andere kinderen. Kinderfeestjes worden echt een feest wanneer ze kunnen blijven logeren bij je zoon of dochter. 

Opbergruimte

Ook op vakantie biedt een stapelbed uitkomst 

In een vakantiehuisje heb je in veel gevallen niet heel veel ruimte om bedden neer te zetten, maar met een 4 persoons bed of misschien meerdere heb je wel genoeg slaapruimte voor kinderen. Omdat de matrassen eenvoudig zijn te verplaatsen kunnen de kinderen om de beurt kiezen wie boven mag liggen. De panelen aan de zijkant van het bed zorgt ervoor dat de kinderen niet snel uit bed vallen, de bedden zijn niet alleen comfortabel maar ook nog eens veilig.