Samenwerken met De Genietende Foodie

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met mij (Kim) en mijn platform De Genietende Foodie! Ik vertel je graag meer over mijn platform, haar doelgroep, de cijfers én wat ik voor jou kan betekenen.

HET PLATFORM VOOR EETLIEFHEBBERS

De Genietende Foodie is hét platform voor eetliefhebbers waar je inspiratie vindt om te genieten op reis, buiten de deur & in je keuken! Op deze food- en travel blog komen inspirerende lekkere recepten, toffe hotspots in binnen- en buitenland, reisverhalen & informatieve artikelen omtrent eten samen.

Genieten staat altijd voorop! Dit is de rode draad in mijn blog, om met mijn persoonlijke verhalen anderen te inspireren meer te genieten in het dagelijks leven. Genieten van veel boter en veel groen!

DE CIJFERS

Sinds 1 december 2015 ben ik actief bezig met mijn foodblog. In de afgelopen 2 jaar is het platform gegroeid van 1.000 naar +50.000 unieke bezoekers in december 2017. Geweldig ♥!

Gemiddeld genomen bezoeken +35.000 unieke bezoekers met +51.000 pageviews per maand De Genietende Foodie (peildatum mei 2018)! De doelgroep zijn voornamelijk vrouwen, waarbij de grootste doelgroep een leeftijd heeft tussen 25 en 34 jaar.

Instagram: +2.070 volgers
Facebook:
 +1.600 likes
YouTube: +600 abonnees / +7.000 weergaven p.maand
Pinterest: +109 volgers

(Peildatum mei 2018)

Meer details zijn te vinden in mijn mediakit. Deze is vrijblijvend aan te vragen via kim@degenietendefoodie.nl of het contactformulier.

EERDERE SAMENWERKINGEN

Vanuit mijn blog De Genietende Foodie heb ik de afgelopen jaren met veel partijen samengewerkt ter promotie van hun (nieuwe) producten. Dit zijn bedrijven zoals Allerhande, Looye, Délifrance, Hello Fresh, Fonq, Coolblue, Albert Heijn, Celestial Seasonings, Parrano & Love My Salade. Ook reisorganisaties zoals VVV Zuid-Limburg, CherryLab, Check-in PR, Mo Media & Bilderberg zijn klanten van De Genietende Foodie.

Hieronder een kleine impressie van eerdere samenwerkingen. Klik op de links onder de fotografie om naar het betreffende artikel te gaan of bekijk hier alle samenwerkingen.  


Bekijk hier en hier de advertorial voor Dindesse


Bekijk hier de advertorial voor DFDS Nederland. 


Bekijk hier de advertorial voor LoveMySalad. 


Bekijk hier de advertorial voor Bodega 32. 

Bekijk hier de advertorial voor Mo Media


Bekijk hier de advertorial voor Fonq x Tefal

Bekijk hier de advertorial voor Parrano.


Bekijk hier de advertorial voor Celestial Seasonings.

SAMENWERKINGSVORMEN

Er zijn verschillende manieren mogelijk om samen te werken ter promotie van je merk / product op De Genietende Foodie. De meest voorkomende samenwerkingsvormen;

  • Gesponsord artikel op blog (bijv. in de vorm van recept, hotspot, reisartikel of anders)
  • Gesponsorde video op YouTube (bijv. met receptontwikkeling of product placement)
  • Gesponsord item op social media kanalen (bijv. een instagram post)
  • Receptontwikkeling (incl. fotografie)
  • Recensie / productbeoordeling
  • Visuele reclame (bijv. banners of page take-over)
  • Winactie

Onder het genot van een goede cappuccino (of kop thee) denk ik graag met je mee over jouw vraagstukken. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw merk gaat stralen! Voor meer informatie, het verkrijgen van mijn media kit of het bespreken van de mogelijkheden, neem even contact op met kim@degenietendefoodie.nl.

Advies op maat over de inhuur voor food fotografie, receptontwikkeling of strategische advies
Ik ben freelance in te huren voor food fotografie, recept ontwikkeling of strategisch advies. Bekijk de website van Smaakmakers Media, mijn tweede onderneming, voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op via kim@smaakmakers.media.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Schrijf hier je bericht:

Bij alle mogelijke samenwerkingsverbanden en publicaties zal worden vermeld dat het om een gesponsord artikel gaat, volgens de regels van de Stichting Reclame Code Commissie. Daarnaast zijn ook de regels van de disclaimer van toepassing.

De Genietende Foodie bewaart jouw digitale koekjes om je ervaring op deze website te kunnen verbeteren. Oké Lees de disclaimer