Samenwerken - De Genietende Foodie

Samenwerken met ‘De Genietende Foodie’

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een eventuele samenwerking met Kim & De Genietende Foodie.

De Genietende Foodie is hét platform voor eetliefhebbers waar je inspiratie vindt om te genieten op reis, buiten de deur & in je keuken! Op deze blog komen inspirerende lekkere recepten, toffe hotspots in binnen- en buitenland, geniettips & informatieve artikelen omtrent eten samen.

Zo publiceer ik wekelijks eigen geschreven recepten om mijn lezers te inspireren om gevarieerd & gezond(er) te eten, maar anderzijds ook om van minder gezonde gerechten te genieten. Verder schrijf ik artikelen met tips om te genieten van het leven. Ik deel mijn verhalen over goede restaurants die zeker bezocht moeten worden en geef ik mijn mening over bijv. producten, kookboeken, concepten.

Er zijn verschillende manieren mogelijk om samen te werken met Kim & De Genietende Foodie. De meest voorkomende samenwerkingsvormen;

  • Advertorial in vorm van recept, hotspot artikel, reisartikel of andere vorm
  • Gebruik van video content voor een samenwerking
  • Winactie van een bepaalde product of dienst
  • Visuele reclame via bijv. bangers of homepage take-over
  • Inzet van de diverse Social Media kanalen
  • Freelance culinair redacteur, food fotograaf of food styliste

Om het doel van de samenwerking het best tot zijn recht te laten komen, denk ik graag mee over de precieze invulling van de advertorial zodat het goed aansluit bij mijn lezers. Voor meer informatie, het verkrijgen van mijn media kit of het bespreken van de mogelijkheden, neem even contact op met kim@degenietendefoodie.nl.

Alle eerdere gesponsorde artikelen zijn via deze link in een oogopslag terug te zien.
Bekijk de complete freelance portfolio hier.

De cijfers

Sinds 1 december 2015 ben ik actief bezig met mijn foodblog, wat goed zichtbaar is in de cijfers. Ik ben er ontzettend trots op dat mijn online platform in 2016 is gegroeid is van 1.000 naar +25.000 unieke bezoekers. Geweldig ♥!

Gemiddeld genomen bezoeken +32.000 unieke bezoekers met +47.000 pageviews per maand De Genietende Foodie (peildatum augustus 2017)! De doelgroep zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd 20-45 jaar, met de grootste doelgroep 25-34 jaar. Voor meer details, neem contact op voor mijn uitgebreide mediakit.

Facebook: +1.440
Instagram: +1.830
YouTube: +325
Pinterest: +109

(Peildatum augustus 2017)

Bij alle mogelijke samenwerkingsverbanden en publicaties zal worden vermeld dat het om een gesponsord artikel gaat, volgens de regels van de Stichting Reclame Code Commissie. Daarnaast zijn ook de regels van de disclaimer van toepassing.