Slaag ook voor code 95!

code 95

Verplicht voor iedere beroepschauffeur

Sinds kort is code 95 verplicht voor alle beroepschauffeurs in Nederland. Dit is verplicht geworden voor alle beroepschauffeurs geboren voor 1 juli 1955. Wie geslaagd is voor de nascholing kan code 95 op het rijbewijs laten bijschrijven. Minimaal eens per vijf jaar dient de nascholing opnieuw te worden gevolgd. Dit moet er voor zorgen dat beroepschauffeurs vakbekwaam zijn en blijven. Tijdens deze cursus wordt er aandacht besteed aan allerlei belangrijke veiligheidsaspecten. Door het volgen van deze speciale cursus wordt de verkeersveiligheid vergroot.

Verkeersschool

Ga voor een professionele aanbieder

Code 95 kan het beste worden gehaald bij een betrouwbare aanbieder. Verkeersschool Wesseldijk is al vele jaren lang een betrouwbare rijschool. Deze rijschool heeft duizenden leerlingen opgeleid voor de meest diverse rijbewijzen. De instructeurs die hier werkzaam zijn, weten alles over het vak als beroepschauffeur. Kies er ook voor om deze nascholing te volgen bij deze verkeersschool. Dit zal er voor zorgen dat slagen gemakkelijk is en de kennis goed bijblijft. Het is belangrijk om goed scherp te blijven in het verkeer. Gevaarlijke situaties in het verkeer komen regelmatig voor, belangrijk is het om hier zo goed mogelijk mee om te gaan.

Beroepschauffeurs

Geen zorgen nodig

Geen enkele beroepschauffeur hoeft zich zorgen te maken over deze verplichte nascholing. Wie kiest voor een goede partner om deze nascholing te volgen, slaagt zeker met vlag en wimpel! Maak gebruik van professionele instructeurs met ruime ervaring als beroepschauffeur. Deze experts kunnen de kennis als geen ander overbrengen en helpen om dit goed af te ronden. Kies er ook voor om dit te doen bij een professionele aanbieder tegen een aantrekkelijke prijs. Wie deze nascholing gevolgd heeft en slaagt, kan weer voor vijf jaar de weg op. Ga voor het volgen van deze speciale nascholing op de gewenste dagen en tijd. Flexibele mogelijkheden zijn er voor iedereen bij.