1 december 2021

Sneakers

2 min read

Sneakers worden door de meeste Nederlanders gedragen. Echter kan het soms lastig zijn om een paar sneakers te vinden dat van een echte top kwaliteit is en die jarenlang mee kan gaan, en daarnaast ook betaalbaar is. Een goed merk is Mason Garments. Dit is een merk van Nederlandse bodem en staat bekend om sneakers die ze aanbieden in het high end segment, maar toch zijn ze nog steeds erg betaalbaar. Zo kun je kiezen voor een paar sneakers van het merk voor bijvoorbeeld 250 euro als instap prijs. Ben je op zoek naar een sneaker voor een iets lage prijs? Ook dan heb je geluk. Zo is er regelmatig een sale bij Hans Voortman waardoor jij jouw favoriete paar Mason Garments voor een mooie prijs kan bestellen.

Tia

Er zijn veel verschillende varianten en modellen waar je voor kunt kiezen van het merk. Ben je op zoek naar een minimalistische sneaker die een mooie witte zool heeft en een suede of een kalfsleren top? Kies dan voor het tia model. Dit model is door de jaren wel wat veranderd, maar nog steeds lijkt het model veel op het origineel. In de kwaliteit zijn natuurlijk verbeteringen gekomen en daarnaast ook in het comfort. Zo gebruiken de meeste sneakers van mason garments het hoogwaardige kalfsleder dat erg comfortabel is, ook op het moment dat je een langere periode met de sneakers aanloopt.

Torino model

Ben je op zoek naar het model van het merk dat is opgebouwd uit meerdere lagen en meer nieuw is? Kies dan bijvoorbeeld voor het Torino model. Dit model heeft een witte geribbelde zool en daarnaast ook een kalfslederen top. Nubuck is een speciale leersoort die erg licht is geschuurd en hierdoor een luxe en doffe uitstraling geeft. Veel van de sneakers van mason garments kun je eenvoudig herkennen aan het M logo dat in goud vaak op de schoen is bevestigd. Kortom, voor een goede sneaker moet je Mason Garments kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *