Snel en veilig je haar klitvrij maken

Denman Brush

Wanneer je krullen weer eens flink in de klit zitten is het niet eenvoudig om deze er zonder moeite uit te krijgen. In veel gevallen moet je veel te hard met de borstel aan de gang, hierdoor beschadig je niet alleen het haar je krullen of golven worden er ook niet echt beter van. Door een Denman Brush borstel te gebruiken borstel je niet alleen de klitten er beter uit, je krullen of golven zullen ook mooier zijn. En misschien nog wel belangrijker, je haar wordt niet meer beschadigd tijdens het borstel. Er zijn verschillende typen borstels, welke is geschikt voor jouw haartype?

Denman Brush

Eigenschappen van de borstel

Voor vrouwen met lang krullend of golvend haar is de borstel een verademing, zonder je haar af te breken of een pluizenbol te krijgen borstel je het haar. Zelfs met de zwaarste krullen en golven in je haar krijg je met de Denman Brush borstel weer mooi klitvrij haar wat krult of golft. Unieke eigenschap van de borstel is dat je deze aan kunt passen aan jouw haar, zijn er teveel rijen met pinnen dan verwijder je gewoon een rij. Voor ieder haartype is er een borstel verkrijgbaar, wil je er een kopen moet je daar goed op letten. Het type met nylon pinnen, de zogenaamde “Originel Styler” is de meest gebruikte borstel.

Wat voor soorten borstels zijn er en wat is het verschil?

Weet je niet welke Denman Brush borstel je nodig hebt, kijk dan goed naar het aantal rijen en pinnen. De borstels met zeven rijen pinnen zijn geschikt voor halflang of kort haar. Heeft de borstel negen rijen pinnen dan kun je deze gebruiken voor zowel lang als halflang haar. Wil je haar ontklitten dan moet je een borstel hebben die meer ruimte tussen de pinnen heeft. Om je krullen te verbeteren gebruik je juist een borstel met weinig tussenruimte tussen de pinnen.