22 januari 2022

Tips om beter in je vel te zitten

2 min read

We hebben er allemaal weleens last van. Je voelt je te dik, niks staat je, je make-up lukt niet en alles zit even tegen. Het gaat zoals je wilt en dit overkomt iedereen. Misschien maakt dat laatste het minder erg. Gelukkig zijn er ook een hoop tips hoe je toch beter in je vel kunt zitten en voortaan minder vaak last hebt van dit gevoel. Allereerst is het goed om tegen jezelf te zeggen dat het oke is dat je je soms niet lekker voelt en dat je je ook zo mag voelen. Het is een emotie die bij het leven hoort en het is altijd van korte duur.

Neem even tijd voor jezelf

Even terugtrekken van de drukte, even wat meer rusten van normaal en reflecteren. Een goede stap naar het beter voelen. Door even tijd te nemen voor jezelf, kun je goed reflecteren waarom je je zo voelt en hoe je dit kunt veranderen. Vaak weet je wel hoezo je je zo voelt en vind je het lastig om hier iets aan te veranderen. Wat kan helpen? Lees een goed boek met een kop koffie en een stukje chocola. Je kunt enorm goed ontspannen, verliest jezelf in een roman of een zelfontwikkelingsboek en je hoeft even met niemand te zijn en te praten.

Doe iets leuks aan voor jezelf

Wil je je snel weer beter voelen? Plan een spa dag in voor jezelf thuis. Neem dat lange bad, kijk die afleveringen achter elkaar, doe dat sexy jurkje aan en shop wat luxe lingerie. We weten allemaal dat shoppen een goede manier is om je weer beter te voelen en dat dit ook zeker weleens mag. Onthoud altijd dat je je leuk en sexy aankleedt voor jezelf en voor niemand anders!