22 januari 2022

Tips om meer uit je workout te halen!

2 min read

We proberen allemaal zo veel mogelijk te sporten. De één doet dit voor het afvallen en de ander vindt het een ideale bezigheid om het hoofd even leeg te maken. Wat de reden ook is, sporten is erg gezond en daarom is het goed als je dit wekelijks tot dagelijks doet. Soms kan het zo zijn dat je je ritme niet zo goed volhoudt of dat je steeds maar blijft hangen op een bepaald punt. Dit is zonde, aangezien je je lichaam zo niet blijft uitdagen. Daarom geven wij je graag wat tips, waarmee jij het maximale uit je workout haalt!

Wisselen

Het is erg belangrijk om bij het trainen regelmatig te wisselen van schema. Op een gegeven moment went je lichaam aan bepaalde oefeningen en daag je je jezelf dus ook niet meer uit. Gooi daarom elke 6 weken je train schema om, zodat je lichaam er niet te veel aan kan wennen. Zo zul je dus ook meer verbranden tijdens je workout.

Spieren kweken

Bij het sporten is het belangrijk om niet alleen cardio te doen, maar ook om je spieren te kweken. Zo zul je in de rust blijven door verbranden en zal dit er voor zorgen dat je strakker in je vel komt te zitten. Sla krachttraining daarom ook niet over! Hoe meer spieren je hebt, hoe meer je verbrandt.

Begeleiding

Als je het moeilijk vindt om gemotiveerd te blijven of als je niet goed weet hoe je je workout moet inrichten, kan begeleiding tijdens het sporten goed van pas komen. Dit kan op verschillende manieren. Neem bijvoorbeeld het fitnessconcept van Switch The Gym. Dit innovatieve concept zal jou helpen succes te behalen door de persoonlijke begeleiding in combinatie met data en techniek! Zo haal je alles uit je sportmoment en boek je snel resultaten.