Top haar en huid komen van binnenuit

vrouw

Wist je dat wij foodies een goede bijkomstigheid hebben door al het lekkere eten? Van de lekkere chocolade cakejes en dergelijke zullen we vast niet veel profijt hebben, maar van gezonder voedsel wel. Wie goed eet en drinkt heeft namelijk het geluk dat het van buiten goed te zien is. Met andere woorden beginnen een mooie huid en mooi haar van binnenuit. Wellicht was je hier al van op de hoogte, maar in deze blog gaan we het hebben over het mooi houden van jezelf. Indirect heeft het zeker ook veel te maken met de keuzes die je maakt voor je voeding.

Zorg jij goed voor je huid?

Je kunt een hoop dure producten opsmeren in de hoop dat een droge of onrustige huid beter wordt. Het is echter niet de manier om het op te lossen. Het zal altijd wel deel helpen, maar je moet wel eerst zorgen voor goede voeding. Om je huid optimaal te kunnen verbeteren zal je allereest kunnen beginnen met het maken van smoothies. Veel fruitsoorten zijn perfect om een betere huid te krijgen. Granaatappel gaat bijvoorbeeld huidveroudering tegen en werkt daardoor als een soort natuurlijke anti-rimpel crème. Met kiwi zit je ook goed, want door de grote hoeveelheid vitamine kan de huid gaan stralen.

Prachtig haar

Er zijn ook veel mensen bezig met hun haar en hoe deze er uit ziet. Je kunt met goede haarproducten zoals die van kerastase al grote veranderingen gaan zien als je die een tijdje gebruikt. Veel mensen kiezen er bij haarproducten voor om de gehele lijn te gebruiken. Je zou dan shampoo, conditioner en meer hebben van kerastase bijvoorbeeld. Naast de haarproducten die je kunt kopen hebben ook veel etenswaren een goed effect op het haar. Honing kun je goed gebruiken om haar te laten glanzen en door rijstwater schijnt mensen hun haar sneller te groeien. Ook met veel andere natuurlijke producten kun je de conditie van je haar beter maken. Zoals we zeiden is het belangrijk dat de binnenkant ook goed zit. Drink voldoende water per dag!

Gebruik het beste

Als het goed is zijn je huid en haar je dierbaar. Het is dan ook niet goed om zomaar producten te gebruiken. Naast natuurlijke producten zijn merken als kerastase met veel tevreden gebruikers een goede optie. Naar mate je verschillende dingen hebt uitgeprobeerd zowel inwendig als uitwendig zal je zien wat voor jou persoonlijk het beste werkt.