22 januari 2022

Verantwoord zonnen is erg belangrijk

2 min read
logo-Zonnestudio-Elderverld

Veel mensen verbranden tijdens de vakantie. Dit komt door te weinig voorzorgsmaatregelen te nemen. Ook komt dit door te weinig kennis over de zon en hoe de huid en de zon samen gaan. Als je een zonnebank pakt moet je hier ook opletten omdat het in principe hetzelfde is als in de zon liggen. De mensen van Zonnestudio Elderveld kunnen je leren hoe je verantwoord zonnen moet. Ze hebben hier ook allerlei spulletjes voor in de winkel. Deze kan je ook kopen en meenemen naar al je strand en acthertuin avonturen. De salon zelf ziet er heel goed uit. Ze hebben voor vooral wit en roze kleuren gekozen om te laten zien dat alles heel goed bijgehouden wordt en schoon is. De machines zijn van de beste kwaliteit en hebben de beste functies.

De producten

Ze hebben enorm veel items die helpen bij het houden van je kleurtje en het krijgen van een goed kleurtje zonder hier dingen bij op te lopen. Ook hebben ze ook allerlei spulletjes voor een mooie huid en een gezonde huid. Op de website kan je zien wat ze allemaal in de salon voor je hebben. Je kan hier ook lezen wat het doet en hoe je het gebruikt.

Ergoline

Klantenservice

Als het je eerste keer is dat je gaat zonnebanken kan dit best veel zijn dat op je afkomt. Om zeker te weten dat je een goed programma pakt en niet te hard gaat bij de eerste keer zo. Deze informatie kan je vragen via de telefoon aan de mensen van Zonnestudio Elderveld.