22 januari 2022

Waarom wachten tot december met het bestellen van een sinterklaaspakket?

2 min read

Meestal rond midden november begint het feest en komt sinterklaas aan met zijn stoomboot in Nederland. Deze is gevuld met de leukste cadeautjes voor de kinderen, maar ook gevuld met heerlijk snoepgoed voor jong en oud. Zo heb je heerlijke pepernoten, grappige schuimpjes en natuurlijk niet te vergeten die o zo geweldige chocoladeletters. Als je jouw gehele naam niet hebt opgegeten aan chocoladeletters heb jij sinterklaas niet goed genoeg gevierd. In dit artikel ga ik je vertellen waarom je als genieter van eten echt niet tot december hoeft te wachten met het bestellen van een sinterklaaspakket. 

Wat is een sinterklaaspakket?

Laten we beginnen bij het begin. Wat is een sinterklaaspakket eigenlijk? Dit is een pakketje dat is gevuld met al het lekkers dat je rond sinterklaas eet. Dit kan dus chocolade zijn, heerlijke pepernoten, schuimpjes en zelf kandijkoeken. Sinterklaas is zo lief dat hij elke maand een lading aan deze lekkernijen naar Nederland stuurt. Zodat jij deze kunt bestellen en niet tot december hoeft te wachten. Een sinterklaaspakket bestellen doe je eenvoudig online. 

Waarom wil je deze niet alleen in december bestellen?

Zoals ik al heb gezegd is het dus niet nodig om deze lekkernijen alleen in december te bestellen. Dit kan gelukkig door het hele jaar heen. Waar ik zelf als voedsel liefhebber tegen aanloop is de hoeveelheid van deze lekkernijen rond sinterklaas. Begrijp me niet verkeerd het is allemaal super lekker, maar naar een paar weken ben ik stiekem toch wel een beetje klaar met al die pepernoten en kandijkoeken. Vaak ben ik dan ook blij als sinterklaas weer het land uit is. Toch betrap ik mij er ieder jaar weer op dat ik na enkele maanden toch weer trek heb in pepernoten en chocoladeletters. Dus dan is het natuurlijk geweldig dat je niet nog 9 maanden moet wachten voordat je dit lekkers weer kunt bestellen. 

Mijn persoonlijke favoriet

Mijn persoonlijke favoriet zijn toch wel de chocolade letters. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat puur mijn lievelingssmaak is. Omdat de meeste mensen liever voor melk of witte chocolade gaan is de keuze in de winkels voor mij zat. Zo kan ik altijd chocoladeletters kopen waarmee je mijn naam kunt spellen. Ook in dit geval ben ik blij dat ik je kan mededelen dat je door het hele jaar heen aan deze letters kunt komen. Online kun je namelijk heel eenvoudig chocoladeletters bestellen. Mocht je dus net zoveel van de sinterklaas lekkernijen houden als ik raad ik je aan om online opzoek te gaan naar jouw favoriete sinterklaas lekkernijen.