Wat je allemaal kunt doen met een kamersteiger

Kamersteiger

Ga je klussen in huis? Dit is hét moment om de woning eens goed aan te pakken! We hebben tijd genoeg en bovendien komt de zomer eraan. Zorg wel dat je het juiste gereedschap en de middelen in huis hebt. Ga je schilderen? Regel dan een kamersteiger en de beste kwasten die je kunt vinden.

Kamersteiger

Waarom een kamersteiger?

Omdat een kamersteiger je helpt om gemakkelijk op al die onhandige plekjes te komen. Je kunt natuurlijk een trap neerzetten en deze steeds een klein stukje opschuiven maar dat is een heel onhandige en moeizame klus. Het kan wel op die manier maar het is niet goed voor je rug en je zult ook snel last krijgen van je armen. Met een kamersteiger pak je in een keer een heel deel van de muur en het plafond mee indien je dit ook gaat verven. Je bereikt plekken waar je anders moeilijk bij kunt en zo zorg je dat ook de hele verflaag mooi egaal is. Een kamersteiger kun je kopen maar de meeste mensen kiezen ervoor om te huren: dat is meestal voordeliger aangezien je vaak niet elk jaar je kamer verft.

De juiste kwasten

Kamersteiger

Het is jammer dat er nog steeds zoveel mensen bezuinigen op kwasten. Het kost je echt meer geld dan nodig is. Je denkt misschien dat het voordelig is om een vijftal kwasten voor een tientje te kopen en in eerste instantie is het dat ook. Maar het resultaat is een stuk minder. Vaak laten deze kwasten haren of pluisjes los die dan in de verf komen te zitten.