Wil jij afvallen?

Move2ur-logo

Wil jij afvallen en ben je opzoek naar een personal trainer Zaltbommel dan ben je hier op het goede adres. Heb je moeite met het gemotiveerd blijven in sporten of ben je wel gemotiveerd maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen of wat je moet doen. Kom dan langs en maak gebruik van een personal trainer. Hier helpen ze je graag je doelen te kunnen bereiken en doelen te stellen. Ze maken gebruik van coaching, voedingsschema’s, en andere begeleiding rondom sporten. 

personal-training

Voedingsschema

Wil jij afvallen of aankomen meer spiermassa aanmaken maak dan gebruik van een voedingsschema en je zult merken dat je snel al een stuk fitter bent en voelt. Het goed voelen is erg belangrijke en sporten kan een goede factor zijn voor je geestelijk en lichamelijke gesteldheid. De personal trainers houden je gemotiveerd en zorgen voor leuke maar ook zeker goede oefeningen. Ze zorgen ervoor om verschillende oefeningen te gebruiken om zo alle spiergroepen aan te pakken en het leuk te houden. 

Locatie

De locatie is er mooi modern en makkelijk te bereiken met auto fiets en openbaar vervoer. zo maakt het ook gemakkelijker om erheen te gaan en gemotiveerd te blijven. Het is een modern gebouw met een leuke sfeer de mensen zijn gezellig en zo houd iedereen elkaar gemotiveerd. Je bouwt ook een band op met je trainer en collega’s waar je mee sport. Dit maakt sporten leuker en ga je met meer plezier er heen. Heb je interesse kom dan langs of maak een afspraak binnenlopen kan ook altijd ze maken altijd even tijd voor je vrij.