Windows 10 product key aanschaffen? Kijk op onlinekeys.nl

Windows 10 prof

Windows 10 product key aanschaffen? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de website onlinekeys.nl. Hier kan je jouw online key aanschaffen waarmee jij een nieuw Windows 10 software programma kan kopen. Door middel van deze keys kan je snel en gemakkelijk je online producten aanschaffen. Na aanschaf krijg je een mailtje met de key. Een key is een activatie nummer met verschillende cijfers die jij moet invoeren op de site waarop jij dit programma wilt kopen. Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie en om te kijken hoe jij een key moet aanschaffen. 

play a game

Hoe bestel je een windows 10 product key?

Hoe moet je nou eigenlijk een windows 10 key of andere keys aanschaffen? Er zijn hier verschillende stappen voor die je moet volgen. De stappen die genomen moeten worden zijn alsvolgt:

  • Je maakt je keuze in de webshop, kies wat je wilt aanschaffen en plaats het in het winkelmandje. Hierna volg je gewoon de stappen van betaling en reken je je producten af.
  • Na betaling krijg je een mailtje met de activatiecode dit wordt ook gewoon de key genoemd. Deze key moet worden ingevuld op de site waar jij je aankopen hebt gedaan. 
  • Hierna kan je gewoon de producten downloaden en gebruiken. Wanneer je ze niet meer gebruikt kan je ze verwijderen en later weer downloaden wanneer je ze weer nodig hebt. 

Wil jij nou graag een Windows 10 key? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de website onlinekeys.nl